Duurzaam bouwen

Verbouwen en de juiste partner vinden?

Wij werken sinds vorig jaar samen met de eigenaar van een aannemerij uit Rijssen. Ze staan bekend om hun kennis in de bouw wat betreft duurzame en economische oplossingen. Verder is het een prettig bedrijf om mee samen te werken. Mochten we de realisatie van het ontwerp door hen uit laten voeren dan wordt het contact via een projectmanager in goede banen begeleid.

Vloeren, gordijnen en schilderwerk

Steeds vaker vragen klanten ons om betrouwbare partijen voor de totale oplevering van het ontwerp. Vaak zijn de wachttijden voor particulieren onnoemelijk lang en door onze jarenlange samenwerking met https://hetpaleis.com verloopt het oplever traject vaak soepeler voor onze klant.

Meedenken met oplossing van onze ontwerpen en een actieve prettige communicatie zijn typische eigenschappen van Het Paleis.

Hanny:

‘’Bij Het Paleis wordt het werk van de klant van A tot Z uit handen genomen. Naast dat wij een compleet assortiment van interieurproducten aanbieden zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van onze klanten op gebied van vloeren en wanden en gordijnen. Ook kan het schilderwerk via ons worden gerealiseerd. Kortom het complete plaatje. De woonwens van de klant staat altijd centraal, niks is ons te gek!’’

Hanny Hammer|eigenaar Het paleis

Interieurbouwers : van keuken tot badkamer tot inloopkast

Wij werken met vaste interieur bouwers. Het ontwerp, door de klant goedgekeurd en besproken, wordt asla werktekening aangeleverd bij de Interieurbouwer. Vaak gaan wij samen met onze opdrachtgever mee om de materialen en ontwerp door te spreken. Tevens bespreken we gezamenlijk het proces van plaatsing. Dit moet nauw aansluiten met de andere leverancier die de vloeren heeft gelegd.

rvs kookeilenand met op de achtergrond inbouwkasten