Stalen Kozijnen

Tweezijdige opening ofwel een TAATSdeur…

De makkelijke deuroplossing? Eéntje die vanzelf “dichtvalt”. Of ééntje die dan ook echt open blijft staat. Dit is te realiseren met een taatsdeur: de Rolls Royce onder de deuren.

Door het scharnierpunt naar de vloer of naar het plafond te verplaatsen, is het mogelijk om de muren tussen twee ruimtes door te laten lopen. Een kozijn is dan niet meer nodig. Om dit te realiseren wordt er een mechanisme in de vloer of deur gebouwd. Het is mogelijk om de deur vast te zetten (-90, 0, 90 Gr.)

Eénzijdige opening

Kan de deur maar naar één zijde open dan is de openslaande deur ( zonder dranger) op aanlaspaumelles aan te raden. De scharnieren worden in een nieuw kozijn passend bij de stijl van de deur gelast. Aan het kozijn wordt vervolgens een sluitstrip gemaakt waar de deur tegen sluit.Met handige magneten zal de deur ook goed sluiten. Behalve praktisch een stijlvolle oplossing.

Schuifdeuren

je hebt niet veel ruimte maar wilt toch twee aparte ruimtes creëeren ? Dan is een schuifdeur op maat een goed idee.De deuren kunnen ook tussen één of twee wanden verdwijnen. De wanden moeten dan wel door een aannemer gemaakt worden.

Vaste panelen

Op een stijlvolle manier een complete stalen muur met raamwerk om het luchtig te houden kan een idee zijn om twee ruimtes te scheiden.

Interesse, maar weet je niet welke maat of welke stijl?

Wij tekenen de stalen deuren vaak in onze ontwerpen. Vervolgens krijg je een offerte op maat. Als je dan besluit ze te kopen gaan we altijd met onze klanten naar de werkplaats toe zodat je zelf kan zien hoe je eigen deuren gemaakt worden.