Badkamer op maat Arnhem

Laat je badkamer op maat ontwerpen in Arnhem

De door jou gedroomde badkamer vinden op de woonboulevard of bij de badkamerspecialist is geen sinecure. Sterker nog: het is min of meer zoeken naar een speld in een hooiberg. Voor badkamers op maat in Arnhem ga je naar de interieurontwerpers van Maatwerk Concept. Wij ontwerpen jouw badkamer op basis van de door aangegeven wensen. Word jij ook vrolijk als je op Pinterest of Instagram al die fraaie badkamers ziet? En vraag jij je ook af waar je dit soort badkamers kunt kopen? Wij verzekeren je dat je die niet bij de badkamerspeciaalzaak vindt. Wij kunnen de door jou gewenste badkamer op maat wel voor je ontwerpen en maken. Je leest hieronder meer over badkamers op maat ontwerpen in Arnhem door Maatwerk Concept. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over het laten ontwerpen van badkamers op maat.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Als interieurstylist in Arnhem halen wij onze inspiratie overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien in interieur- en badkamerontwerpen waarin we graag contrasten aanbrengen. Dat resulteert bijvoorbeeld in een strak badkamerontwerp met een persoonlijke touch. Of juist in een wat minder strak ontwerp voor een badkamer met daarin een duidelijke rode draad. Welke badkamer op maat we ook ontwerpen; we nemen je altijd mee in het verhaal achter ons ontwerp.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

De zoektocht naar een maatwerk badkamer begint vaak op internet. Je weet ongeveer wat je zoekt, slaat afbeeldingen op en je kijkt met bovengemiddelde belangstelling naar woonprogramma’s. Je zoekt naar de badkamer waarin je jezelf helemaal kunt vinden. En soms raak je geïnspireerd. En dat maakt de badkamers vinden die aan je wensen voldoen behoorlijk lastig. Die badkamer kun je wel laten maken door Maatwerk Concept. Wij ontwerpen je badkamer op maat in Arnhem en maken hem ook.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Voor een badkamer op maat ontwerpen in Arnhem die aansluit bij wat je graag wil, doorlopen we een aantal stappen. We starten met een oriënterend gesprek om je wensen door te nemen. We maken dan een opzet van een badkamerontwerp en maken daar een moodboard van. Hierop zie de sfeer al goed terug van je nieuwe badkamer. Daarna komen we stapsgewijs tot het uiteindelijke ontwerp van je badkamer op maat.

Meer weten over badkamers op maat ontwerpen in Arnhem?

Wil je ook een inspirerende badkamer op maat laten ontwerpen en maken in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.