Loft interieur

Loft interieur design ideeën in jouw stijl!

Laat je loft interieur design maken door Maatwerk Concept. Steeds meer mensen nemen hun intrek in een loft door het vrijkomen van oude industriegebouwen die geschikt zijn gemaakt zijn voor particuliere bewoning. En zeg nou zelf: wie droomt er nu niet van wonen in een luxe loft of penthouse? Maatwerk Concept ontwerpt exclusieve loft interieurs op maat. Elk loft interieur dat bij ons van de tekentafel komt, kenmerkt zich door een mooie balans van privacy en openheid. Lange (zicht)lijnen, veel lichtinval, hoogwaardige materialen en een duurzaam karakter zijn terugkerende elementen in ons loft design. Weet je niet hoe je loft stijlvol en duurzaam in te richten? Je kunt bij ons altijd terecht voor loft interieur design in de stijl die je wenst. Je leest op deze pagina meer over loft interieur design ideeën van Maatwerk Concept.

Wie is MAATWERK
CONCEPT

Een loft is een grote, open ruimte die meestal oorspronkelijk werd gebruikt als fabrieksruimte of pakhuis en die later is omgebouwd tot een woonruimte. Een loft kenmerkt zich door de grote open ruimte zonder tussenwanden met vaak hoge plafonds en grote ramen die veel lichtinval geven in de ruimte. Een loft interieur is dus bij uitstek een uitdaging voor de interieurontwerpers van Maatwerk Concept.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Het creëren van het interieur design van een loft of penthouse begint vaak in een casco, ofwel lege, ruimte. Het lege loft biedt alle ruimte voor het uitwerken van de wensen en dromen van de bewoners. Maar waar begin je als je zoveel ruimte hebt? En hoe zorg je ervoor dat de beschikbare vierkante meters de juiste verhoudingen krijgen, zodat er een prettige bewoonbare en goed ingedeelde loft ontstaat waarin ook plek is voor privacy en knusse hoekjes? Op basis van je persoonlijke woonwensen ontwerpen we bij Maatwerk Concept een maatwerk loft interieur design dat past bij jouw smaak en stijl.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om tot een goed en doordacht loft design te komen dat aansluit bij jouw wensen doorlopen we een aantal stappen. Dat start met een gesprek over jouw wensen, stijl en smaak. Aan de hand daarvan, starten wij met het maken van een design voor je loft. Dat doen we in de vorm van een moodboard.

Binnenhuisarchitect Arnhem inhuren?

Heb je interesse in het laten maken van een loft interieur design in jouw stijl voor jouw woning? Of wil je meer weten over loft design ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@thijssennieuwbouwadvies.nl.