Projectinrichting

Projectinrichting voor kantoor

Wil je je huidige kantoor een complete make-over geven, of betrek je binnenkort een nieuw kantoor? Dan kun je het beste kiezen voor een kantoorinrichting ontwerper die dat voor je doet op basis van projectinrichting voor je kantoor. Je kunt een projectinrichter bijvoorbeeld inschakelen voor het laten aanbrengen van kleine veranderingen, of juist een complete restyling. Voel jij voor je bedrijf ook wel wat voor een allesomvattend en zorgeloze projectinrichting? En durf jij, net als wij, de grenzen op te zoeken als het gaat om het design van je kantoorinrichting? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van projectinrichting voor je kantoor. Hieronder lees je meer over wat wij met projectinrichting voor kantoor voor je kunnen betekenen.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Maatwerk Concept is het bureau waar je terecht kunt voor projectinrichting van je kantoor. Wij staan voor echte Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Wat wij doen is durven! En dat betekent dat wij klanten prikkelen, inspireren en out of the box halen met onze projectinrichting. Een beetje lef van beide kanten is hierbij altijd wel nodig. Wij zoeken voor het maken van een kantoorinrichting altijd naar prikkelende uitdagingen. Dat maakt ons werk leuk om uit te voeren.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Projectinrichting voor kantoor is het proces van het van a tot z ontwerpen en inrichten van een werkruimte die voldoet aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Projectinrichting omvat onder meer het selecteren van geschikte meubels, apparatuur, verlichting en accessoires, en daarnaast ook het optimaliseren van de lay-out van de werkruimte om tot een efficiënte en aangename werkomgeving te komen. Een goed ontworpen en ingerichte werkruimte komt gegarandeerd ten goede aan de productiviteit, inspiratie, creativiteit en het welzijn van iedereen die in het kantoor werkt. Kortom: projectinrichting voor kantoor gaat verder dan alleen het uiterlijk van een ruimte; ook aspecten als ergonomie en duurzaamheid komen daarbij kijken.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om tot een functioneel, inspirerend en goed doordachte projectinrichting te komen, doorlopen we een aantal stappen. Eerst bespreken we samen jouw wensen. Op basis daarvan maken we een opzet in de vorm van een moodboard. Hiermee zie je direct wat de stijl van de projectinrichting van je kantoor wordt. Daarna komen we stapsgewijs tot het uiteindelijke ontwerp dat we gaan uitvoeren.

Meer weten over projectinrichting voor kantoor?

Wil je meer weten over projectinrichting voor kantoor door Maatwerk Concept? Wij geven je professioneel advies op maat om van jouw kantoor een inspirerende werkomgeving te maken. Werken moet leuk zijn, en een fijne werkplek draagt daar zeker aan bij! Neem dus gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.