Interieurontwerp Arnhem

Interieurstylist en interieur laten ontwerpen in Arnhem

Wil je je woning of kantoor in Arnhem een upgrade geven? Dat kun je laten doen door een ervaren interieurontwerper van Maatwerk Concept. Ook kun je hier terecht voor een professioneel, verrassend en verfrissend interieuradvies in Arnhem. Je kunt ons een interieur laten ontwerpen om in te wonen, te werken, te recreëren en vooral om je thuis te laten voelen in een voor jou passende omgeving! Naast interieurontwerper voor woningen, zijn we als interieurstylist vooral ook zeer ervaren in het ontwerpen van mooie en inspirerende kantoren met een goed werkklimaat. Voel jij ook wel wat voor een mooi ontworpen interieur in Arnhem voor je woning of kantoor? En durf jij, net als wij, op een inspirerende manier de grenzen op te zoeken met een interieurontwerp? Neem dan gerust contact met ons op voor een interieuradvies- of intakegesprek. Je leest hieronder meer over interieurontwerp in Arnhem.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Maatwerk Concept is het bureau waar je terecht kunt voor een interieurontwerp en gedegen interieuradvies met Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Wat wij vooral doen is gewoon durven! Wij prikkelen, inspireren en halen opdrachtgevers out of the box met ons interieurontwerp in Arnhem. Een beetje lef van beide kanten is hierbij wel een beetje nodig. Dat maakt ons werk leuk om te doen en voor jou bijzonder om in te wonen en/of te werken. En dat merk je!

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Als interieurstylist in Arnhem halen wij onze inspiratie overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien in interieurontwerpen waarbij we graag contrasten mogen aanbrengen. Dat resulteert bijvoorbeeld in een strak interieurontwerp met een persoonlijke touch. Of juist in een wat minder strak interieur met daarin een herkenbare rode draad. Ook humor ontbreekt vaak niet in wat doen als interieurstylist. Wat we ook ontwerpen; we nemen je altijd mee in het verhaal achter ons interieurontwerp. Je weet dan snel dat het ontwerp je past als een goede jas op maat!

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om als interieurontwerper in Arnhem tot een goed doordacht ontwerp te komen dat past bij de wensen van de opdrachtgever, doorlopen we een aantal stappen. We beginnen dan met een oriënterend gesprek waarin we je wensen doornemen. Aan de hand daarvan maken we een eerste opzet van een interieurontwerp. Daarvoor maken we een moodboard. Hiermee laten we in een handig overzichtje met beelden al goed de sfeer zien van de stijl van de woning of het kantoor.

Interieuradvies in Arnhem nodig?

Heb je interesse in het inhuren van een interieurontwerper in Arnhem voor je woning of kantoor? Of krijg je graag interieuradvies voor je woning of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.