Binnenhuisarchitect Arnhem

Binnenhuisarchitect inhuren Arnhem

Wil je je woning of kantoor laten voldoen aan de moderne eisen van de tijd met een uitstraling die jou of je bedrijf op het lijf geschreven is? Dan is Maatwerk Concept inhuren als binnenhuisarchitect in Arnhem een goede keuze. Wij ontwerpen interieurs om in te wonen, te werken, te recreëren en vooral om je thuis te laten voelen in een voor jou passende omgeving! Naast woningen voor particulieren uiteraard, zijn we als binnenhuisarchitect ook zeer ervaren in het ontwerpen van mooie en inspirerende kantoren in een goede werkomgeving. Voel jij ook wel wat voor een mooi ontworpen interieur door een binnenhuisarchitect in Arnhem en durf jij ook, net als wij, op een inspirerende manier de grenzen op te zoeken met design? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies- of intakegesprek.

Wie is MAATWERK
CONCEPT

Maatwerk Concept is het bureau waar je terecht kunt voor binnenhuis architectuur met Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Wat wij doen is durven! En dat betekent dat wij klanten prikkelen, inspireren en out of the box halen met onze ontwerpen. Een beetje lef van beide kanten is hierbij wel nodig. Wij zoeken als binnenhuisarchitect die je in Arnhem kunt inhuren naar prikkelende uitdagingen. Dat maakt ons werk leuk om te doen en dat maak ons werk voor jou bijzonder om in te wonen en/of te werken.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Als binnenhuisarchitect in Arnhem weten wij dat inspiratie overal vandaan te halen is. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien naar onze interieurontwerpen. We houden van contrasten. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld een strak interieur met persoonlijke touch. Of juist een wat minder strak interieur, maar dan met een goede rode draad zodat het wel een duidelijk beeld wordt. Ook humor mag niet ontbreken in het ontwerp. Ook dat durven wij. We nemen je altijd mee in het verhaal achter ons ontwerp. Zodat het ontwerp voor jou past als een goede jas op maat!

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om als binnenhuisarchitect in Arnhem tot een goed en doordacht ontwerp te komen dat past bij de wensen van de opdrachtgever doorlopen we een aantal stappen. Dat start met een gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Aan de hand van je wensen starten wij met het maken van een opzet. Dat doen we in de vorm van een moodboard. Hiermee laten we in een handig overzichtje met beelden al goed de sfeer zien van de stijl van de woning of het kantoor.

Binnenhuisarchitect Arnhem inhuren?

Heb je interesse in het inhuren van een binnenhuisarchitect in Arnhem voor je woning of kantoor? Of wil je graag meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@thijssennieuwbouwadvies.nl.