Kasten op maat Arnhem

Laat je kasten op maat in Arnhem ontwerpen in Arnhem

Laat je kasten op maat ontwerpen in Arnhem! Een kledingkast, keukenkast, servieskast, inloopkast; bedenk het maar. Welke kasten dan ook: het zijn allemaal kasten die je meestal niet naar je zin kunt vinden in de reguliere meubelzaak op de woonboulevard of in webshops. Ze zijn of niet mooi of ze passen niet in de ruimte waar de kast moet komen staan. En dat is zo jammer, want op Pinterest of Instagram kom je altijd van die mooie, praktische maatwerk kasten tegen. De oplossing is altijd om kasten op maat te laten ontwerpen. Dat kan in Arnhem bij Maatwerk Concept. Je leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over kasten op maat laten ontwerpen in Arnhem.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Als interieurstylist in Arnhem halen wij voor het ontwerpen van kasten op maat onze inspiratie overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien in interieur- en kastontwerpen waarin we graag contrasten aanbrengen. Dat resulteert bijvoorbeeld in een strak kastontwerp met een persoonlijke touch. Of juist in een wat losser ontwerp voor een kast die qua uitstraling perfect in de ruimte past waar hij moet komen staan. Welke kasten op maat we ook ontwerpen; we nemen je altijd mee in het verhaal achter onze ontwerpen.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

De zoektocht naar maatwerk kasten begint vaak op het internet. Je weet ongeveer wel waar je naar op zoek bent. Je speurt rond, slaat afbeeldingen van kasten op en je kijkt met bovengemiddelde belangstelling naar woonprogramma’s. Je zoekt naar kledingkast, servieskast, badkamerkast of keukenkast die perfect aansluit bij je smaak en stijl. Dat neemt niet weg dat de kast vinden waar je echt blij van wordt niet makkelijk is. De oplossing is dan om je kasten op maat te laten ontwerpen in Arnhem door Maatwerk Concept.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Voor kasten op maat ontwerpen in Arnhem die aansluiten bij wat je wensen zijn, doorlopen we een aantal stappen. Eerst bespreken we de wensen die je hebt voor één of meerdere kasten. Op basis daarvan maken we een opzet van een kasten ontwerp en maken daarvan een moodboard. Hierop zie de sfeer al goed terug van je nieuwe kast en de ruimte waarin hij komt. Daarna komen we stapsgewijs tot het uiteindelijke ontwerp van je badkamer op maat.

Meer weten over kasten op maat ontwerpen in Arnhem?

Wil je ook een fijne en praktische inloopkast of kledingkast op maat laten ontwerpen en maken in Arnhem? Neem voor het maken van maatwerk kasten gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.