Penthouse interieur

Een penthouse interieur laten ontwerpen

Ben je de gelukkige bezitter en/of bewoner van een luxe penthouse? Dat is volop genieten geblazen van het riante uitzicht en de weldadige ruimte die het pand je biedt. Maar dat kan ook kopzorgen geven als het gaat om de inrichting van de woning. En goede penthouse interieur ontwerpen vraagt wel enige kennis, ruimtelijk inzicht en de juiste vaardigheden. Daarom kun je een penthouse interieur ontwerp beter overlaten aan de professionals van Maatwerk Concept. Een penthouse interieur ontwerp dat bij ons van de tekentafel komt, kenmerkt zich door een mooie balans van privacy en openheid. Lange (zicht)lijnen, veel lichtinval, hoogwaardige materialen en een duurzaam karakter zijn hierin terugkerende elementen. Meer weten over een penthouse interieur ontwerp laten maken? Je leest er hieronder meer over. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Het creëren van het interieur design van een penthouse begint vaak in een casco ruimte. Het lege penthouse geeft alle ruimte voor het uitwerken van de wensen en dromen van de bewoners. Maar waar begin je met de inrichting van zoveel ruimte hebt? En hoe zorg je ervoor dat de beschikbare vierkante meters de juiste verhoudingen krijgen, zodat er een prettige bewoonbaar en goed ingedeeld penthouse interieur ontstaat waarin ook plek is voor privacy en knusse hoekjes? Op basis van je persoonlijke woonwensen ontwerpen we bij Maatwerk Concept een penthouse interieur dat past bij jouw smaak en stijl.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Als interieurontwerpers halen wij onze inspiratie voor nieuwbouw interieurontwerp overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien naar onze nieuwbouw interieurontwerpen. En we houden van contrasten. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld een strak en modern interieur met persoonlijke touch. Of juist een wat meer klassiek interieur, maar dan met een duidelijk herkenbare rode draad die een duidelijk beeld weergeeft. Ook humor komt veel voor in onze interieurontwerpen. We nemen je hoe dan ook altijd mee in het verhaal achter ons ontwerp.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om tot een goed en doordacht penthouse interieur ontwerp te komen dat aansluit bij jouw wensen, doorlopen we een aantal stappen. Dat start met een gesprek over jouw wensen, stijl en smaak. Aan de hand daarvan, starten wij met het maken van een design voor je loft. Dat doen we in de vorm van een moodboard. Daarna komen we stapsgewijs tot het uiteindelijke ontwerp dat we gaan uitvoeren

Direct contact met Maatwerk Concept

Heb je interesse in het laten ontwerpen van een penthouse interieur concept? Of wil je meer weten over wie wij zijn en wat we allemaal doen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.