Interieurplan laten maken

Laat je interieurplan maken door Maatwerk Concept

Heb je een interieur waarop je bent uitgekeken? Of sta je in een kale, lege ruimte te koekeloeren en heb je geen idee hoe deze in te richten of te gebruiken? Laat dan een weldoordacht interieurplan maken door de interieurontwerpers van Maatwerk Concept.
Wij maken interieurplannen waarin je kunt wonen, werken, ontspannen en vooral ook ontspannen. Dat doen wij voor zowel oude panden als nieuwbouw panden. Voel jij ook wel wat voor het laten maken van een interieur plan voor je woning of kantoor? En durf jij, net als wij, op een inspirerende manier de grenzen op te zoeken met het interieurplan? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies- of intakegesprek. Lees op deze pagina meer over hoe je een interieur plan kunt laten maken.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Bij Maatwerk Concept kun je terecht kunt voor het laten maken van een inspirerend en uitdagend interieurplan met Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Wat wij in ons werk doen is durven! En dat betekent dat wij als interieurontwerper onze klanten prikkelen, inspireren en out of the box halen. Een beetje lef van beide kanten is hierbij wel nodig. Dat maakt ons werk leuk om te doen en levert jou een interieurplan waar je enthousiast van wordt!

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Als interieurontwerpers halen wij onze inspiratie voor nieuwbouw interieurontwerp overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien naar onze nieuwbouw interieurontwerpen. En we houden van contrasten. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld een strak en modern interieur met persoonlijke touch. Of juist een wat meer klassiek interieur, maar dan met een duidelijk herkenbare rode draad die een duidelijk beeld weergeeft. Ook humor komt veel voor in onze interieurontwerpen. We nemen je hoe dan ook altijd mee in het verhaal achter ons ontwerp.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om tot een goed en doordacht interieurplan te komen dat bij je wensen past, doorlopen we een aantal stappen. Dat start met een gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Aan de hand daarvan maken we een eerste opzet in de vorm van een moodboard. Hiermee laten we in een handig overzicht met beelden de sfeer zien van de stijl van het interieurplan van je woning of kantoorruimte. Daarna komen we stapsgewijs tot het uiteindelijke ontwerp dat we gaan uitvoeren.

Meer over het laten maken van een interieurplan?

Wil je meer weten over het laten maken van een professioneel interieurplan? Of wil je graag meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.