Projecten

Onze projecten zijn  de afgelopen jaren met ons meegegroeid. We zijn goed in het maken van een totaalontwerp voor zowel woningen als kantoren.  Grote lofts zijn we dol op en inmiddels is dat bijna een specialisatie van ons geworden. We hebben veel ontwerpen gemaakt voor appartementen in getransformeerde gebouwen. Daar schuilt vaak ook de moeilijkheid van lastige zuilen of andere bestaande elementen. Deze elementen verwerken we vaak in maatwerk en verfraaien uiteindelijk het appartement tot een bijzonder interieur. 

Maar ook een verbouwing van een bestaande woning die gedateerd is en niet voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd turnen we, met een passend ontwerp, om in mooie eigentijdse en hippe woning.

Datzelfde doen we ook voor kantoren.  De kracht is dat we zien waar de mogelijkheden zitten. In een grote vierkante ruimte is dat niet moeilijk maar zodra er vreemde lijnen of lastige hoeken bij komen kijken en er een speciaal programma van eisen wordt neergelegd worden we echt enthousiast!!

Wij kunnen het hele project realiseren. De ontwerpen worden zo getekend dat de interieurbouwers waar wij mee werken het precies zo kunnen maken als dat wij besproken hebben.