Binnenhuisarchitect jaren 50 woning

Jaren 50 woning interieur inrichting

Heb je een mooie karaktervolle jaren 50 woning waarvan de interieur inrichting niet meer voldoet aan je moderne smaak? Laat je jaren 50 woning interieur dan moderniseren door de binnenhuisarchitect van Maatwerk Concept. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs om in te wonen en te recreëren en waar je je optimaal in thuis voelt! Wordt jij ook aangetrokken door het idee van een mooi ontworpen interieur inrichting in je jaren 50 woning die voldoet met een moderne touch die ook karakter van je jaren 50 woning eer aan doet? Voor advies en het moderniseren van je jaren 50 woning interieur inrichting we graag voor klaar. Bel of mail ons voor een advies- of intakegesprek. Hieronder lees je meer over hoe we een jaren 50 woning interieur inrichting moderniseren.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Maatwerk Concept is de binnenhuisarchitect voor een jaren 50 woning interieur moderniseren met klasse en grensoverschrijdende ambities. Want wat wij doen, is durven! Wij prikkelen, inspireren en halen klanten ‘out of the box’ met inspirerende interieur ontwerpen. Dat maakt ons werk leuk en motiverend om te doen en voor jouw interieur inrichting in je jaren 50 woning extra speciaal om in te wonen.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Als binnenhuisarchitect halen wij onze inspiratie voor het moderniseren van een jaren 50 woning interieur ontwerp overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren om ons heen en vertalen dat naar onze interieurontwerpen. We houden van contrasten. Dat kan bijvoorbeeld een strak interieur met een persoonlijke touch worden, of juist een minder strak interieur gekenmerkt door een duidelijk zichtbare rode draad. We nemen je hoe dan ook altijd mee in het verhaal achter ons ontwerp van je 50 woning interieur inrichting.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

We winden er geen doekjes om: wij zijn oldskool. Net als bij wijze van spreken je jaren 50 woning interieur dat je kunt laten moderniseren door onze binnenhuisarchitect. We starten altijd met een brainstormsessie, trekken lijntjes op papier, krassen ze door, beginnen opnieuw etc.: we maken een eerste opzet altijd met een ouderwetse handschets! Daarnaast werken we uiteraard ook met allernieuwste ontwerpprogramma’s. Elk interieurontwerp dat we voor de eerste keer presenteren, ondersteunen we met een moodboard. Uiteindelijk gaat je ‘nieuwe’ jaren 50 woning interieur inrichting er exact zo uitzien als in de visuals.

Binnenhuisarchitect Arnhem inhuren?

Wil je advies van een ervaren binnenhuisarchitect over je jaren 50 woning moderniseren? Of wil je graag meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.