Interieurontwerp

Interieurontwerper nieuwbouw

Nieuwbouw woning gekocht of bedrijfsruimte betrokken in een nieuw pand? Hoe kleed je die aantrekkelijk aan? Door het inhuren van een interieurontwerper kun je elke soort nieuwbouw smaakvol omtoveren tot het huis of werkruimte met een uitstraling die volledig bij je past. Maatwerk Concept is het bureau dat je hiervoor kunt inschakelen. Wij ontwerpen interieurs om in te wonen, te werken, te recreëren en vooral om je op je gemak te laten voelen. Naast interieurs ontwerpen voor oude woningen en appartementen, zijn we als interieurontwerper ook zeer bedreven in ervaren in het ontwerpen van mooie en inspirerende ruimtes in nieuwbouw. Voel jij ook wel wat voor een woning of kantoor met een professioneel en uitdagend interieurontwerp? En durf jij, net als wij, op een inspirerende manier de grenzen op te zoeken met interieurontwerp voor nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies- of intakegesprek. Lees op deze pagina meer over een interieurontwerper inhuren voor nieuwbouw.

Wie is MAATWEK
CONCEPT

Bij Maatwerk Concept kun je terecht kunt voor uitdagend interieurontwerp met Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Wat wij doen is durven! En dat betekent dat wij als interieurontwerper onze klanten prikkelen, inspireren en out of the box halen. Een beetje lef van beide kanten is hierbij wel nodig. Dat maakt ons werk leuk om te doen en levert jou een interieurontwerp op waarin het prettig wonen en/of werken is.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Als interieurontwerpers halen wij onze inspiratie voor nieuwbouw interieurontwerp overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien naar onze nieuwbouw interieurontwerpen. En we houden van contrasten. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld een strak en modern interieur met persoonlijke touch. Of juist een wat meer klassiek interieur, maar dan met een duidelijk herkenbare rode draad die een duidelijk beeld weergeeft. Ook humor komt veel voor in onze interieurontwerpen. We nemen je hoe dan ook altijd mee in het verhaal achter ons ontwerp.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om als interieurontwerper voor nieuwbouw goed en doordacht ontwerp te komen dat past bij de wensen van de opdrachtgever doorlopen we een aantal stappen. Dat start met een gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Aan de hand van je wensen starten wij met het maken van een opzet. Dat doen we in de vorm van een moodboard. Hiermee laten we in een handig overzichtje met beelden al goed de sfeer zien van de stijl van de woning of het kantoor.

Meer weten over interieur ontwerp nieuwbouw

Wil je meer weten over interieur ontwerp voor nieuwbouw? Of wil je graag meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08 of 06 41 06 85 06. Mailen kan ook naar info@maatwerkconcept.nl.